1 ОУ "Св.Св.Кирил и Методий"

гр.Монтана

„Здравей Лято!“ - Втората публична изява по проект „Твоят час“

    „Здравей Лято!“- под този надслов протече Втората публична изява по проект „Твоят час“ на групите по интереси „Славееви песни“, „ В света на танца“, „ Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“ и „Spelling Bee“. Тази продукция беше реализирана в залата на ОМД на 14.06.2017г.

    Под ръководството на г-жа Пенка Цветкова чаровните и талантливи деца на I ОУ гр. Монтана сътвориха истински празник. Изпратиха учебната година и посрещнаха лятото с любими песни и динамични и завладяващи танци.

    Илиян Илиев, ученик от групата по интереси „Spelling Bee“, с ръководител г-жа Елка Христова запозна присъстващите с успехите на групата.

    Учениците от отбора , участващи в групата по интереси „ Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“ с ръководител г-жа Елка Станева, демонстрираха видовете защитни облекла за различните видове замърсявания: радиоактивно, химическо и биологическо. Представени бяха основни моменти от участието на отбора в ХV Национално състезание в гр. Бургас и класирането им на 3то място.

    С послание за попътен вятър и много бъдещи успехи бяха изпратени седмокласниците и осмокласниците на училището.

Още снимки от събитието в нашата галерия.


Copyright © 2015 All Rights Reserved.